Loading...
شما اینجا هستید: خانه » صفحه خبر

 

معرفی غذاهای ترکیه در سفر به این کشور

سیمیت یکی از مشهور ترین غذاهای استانبول میباشد که هم در افه ها و رستوران ها و هم در غذاخوری های کنار خیابانی میتوان ان را امتحان نمود .
معرفی غذاهای ترکیه در سفر به این کشور

معرفی غذاهای ترکیه در سفر به این کشور

 

سیمیت استانبول: سیمیت یکی از مشهور ترین غذاهای استانبول میباشد که هم در افه ها و رستوران ها و هم در غذاخوری های کنار خیابانی میتوان ان را امتحان نمود . به صورت نانی میباشد که برشته میشود بر روی اتش و رویش را با کنجد رومال کرده اند و بسیار لذیذ میباشد .در کنار خیابان و گذرگاه ها و در رستوران ها به وفور یافت میشود .در کنار اسکله ها و در کنار جاذبه های گردشگری توسط دست فروشان هم میتوان به قول خودشان تازه سیمیت را پیدا کرد و خورد .اهالی استانبول علاقه یزیادی به این میان وعده دارند و خیلی ها که اول صبح از خانه بیرون میزنند قبل از رسیدن به محل کار سیمیت را از خیابان تهیه میکنند که توسط فروشندگان خیابانی با نام تازه سیمیت مشتریان را ترغیب به خرید میکنند .یکی از مواد غذایی که سیمیت را کامل میکند خیار و گوجه و پنیر میباشد که بسیار در کنار ان خوشمزه تر شده و حتما توصیه میکنیم با خیار و گوجه و تکه ای پنیر ان را امتحان کنید . لاه مجون لاه مجون نوعی نان ترکی در تور ترکیه هست که روی ان را با مواد پیتزا پر میکنند و تقریبا انواع لاه مجون ها مقداری فلفل را دارند و این به عنوان غذای اصلی در استانبول بسیار طرفدار دارد و میتوانید ان را در رستورا نها به عنوان نهار و یا شام سفارش دهید .به این صورت است که بر روی خمیر نازکی از نان مواد ی مانند گوشت چرخکرده و فلفل و سس قرمز و گوجه و پیاز و ادویه جات را ریخته و در تنور میپزند .یعنی همان نان های لواشی هستند که روی خمیر نان ابتدا رومال چرخکرده و ادویه جات را اضافه کرده و سپس ان را در فر میگذارند و بسیار خوشمزه میشود مخصوصا اگر قبل از سرد شدن ان را میل کنید .دورچین لاه مجون معمولا سبزیجات تازه میباشد به همراه لیمو ترش و نوشیدنی هایی مانند دوغ های تازه ی محلی . در اکثر رستوران های استانبول بهتر است بگوییم تقریبا تمام رستوران های استانبول لاه مجون سرو میشود ولی بهترین لاه مجون های ترکیه ای را میتوانید در رستوران لاه مجون خلیل و فیستیک کباب بخورید و طعم واقعی ان را بچشید .این دو رستوران بهترین رستوران های ترکیه در طبخ لاهمجون هستند و همیشه پر از مشتری هستند . بالیک اکمک بالیک اکمک نوعی ساندویچ ماهی است که ماهی را با ادویه های ومخصوص و اغشته به روغن های زیتون معطر در روغن داغ سرخ میکنند و در لای نان میپیچند و همراه با سالاد های کاهو میل میکنند که سفر باتو پیشنهاد می کند حتما این غذا را امتحان کنید .این ساندویجچ ماهی بسیار محبوب مردم استانبول و ترکیه است زیرا استانبول به خاطر داشتن دریا و ماهی های تازه ای که از اب دریا صید میوشند این افتخار را دارد که در رستوران هایش همواره بهترین و تازه ترین غذاهای دریایی سرو شود .در استانبول تجربه ی غذاهای دریایی را به هیچ عنوان نبایستی از دست داد زیرا سراشپز های انجا بهترین و ماهرترین سراشپز ها ی متخصص در طبخ انواع ماهی هاو غذاهای دریایی با بهترین طعم و مزه هستند .بالیک اکمک یکی از غذاهاییست که در کنار اسکله ها و در کنار تنگه بسفروس به وفور یافت میشود .میتوانید از این ساندویچ ها که توسط محلی ها در همانجا طبخ میشود به همراه سالاد های تازه بخرید و ببینید که اصلا طعمی اذیت کننده نداشته و بسیار تازه و خوشمزه نیز هست . در دو محله ی کاکاکوی و امینیو که ساندویچ های ماهی معروفی دارند میتوانید بالیک اکمک را امتحان کنید و با هزین های هم طعم ماهی های تازه ی دریای استانبول را بچشید در کنار پل گالاتا نیز میتوانید از این ساندویچ ها بخرید و در نیمکت هایی که رو به تنگه بسفر قرار دارند بنشینید و از تماشای مناظر زیباای دریایی حیت خوردن ساندویچتان لذت ببرید . دوروم دوروم به عنوان میان وعده در استانبول شناخته میشود .دوروم نانی ست که داخلش را با موادی مانند مواد پیتزا و یا مرغ خرد شده و یا پنیرو سبزیجات و یا مغز گردو پر میکنند و برای عصرانه و یا صبحانه بسیار توصیه میشود ان را امتحان کنید .دوروم های خوشمزه را در دور میدان تکسیم در کافه ها و رسستوران های نزدیک میتوان امتحان نمود .غذایی راحتو وسریع و سیر کننده و در عین حال میتوان به صورت سرپایی ان را میل کرد .در میدان تکسین که بیشترین میزان گردشگر از ان عبور میکنند میتوان درورم های خوشمزه را هم از فروشندگان خیابانیو هم از رستوران ها تهیه کرد و با توجه به اینکه خوردن و سفارش دادن دوروم وقت گیر نیست میتوان در حین بازدید از مکان های گردشگریو توریستی خود را با همین ساندویچ ها سیر نمود و از اتلافو وقت و هزینه در رستوران ها جلوگیری کرد . بورک بورک هم از میان وعده هاییست که اهالی استانبول بسیار علاقه دارند ان را برای صبحانه بخورند .در بورک موادی مانند پنیر های مختلف را با سبزیجات تازه مانند جعفری خرد شده و گشنیز ترکیب کرده و در خمیر های بسیار نازکی که به نام خمیر یوفکا معروف هستند و برای درست کردن باقلوا نیز کاربرد دارند میپیچند و در فر میزند و روی ان را زرده تخم مرغ و سیاه دانه میمالند تا برشته شود و بسیار لذیذ هست و در سال های اخیر در کشو خودمان نیز انواع بورک ها تهیه و طبخ میشود .



▼ ارسال نظر


اشتراک خبرنامه
جهت عضویت در خبرنامه
آدرس ایمیلتان را وارد کنید




صفحه CarXR در فیس بوک
حساب کاربری CarXR در توییتر
صفحه رسمی CarXR در اینستاگرام
سیستم صوتی گراند زیرو
اولین کلینیک تخصصی بدنه اتومبیل در ایران
رویال دیزاین
روغن موتور چمپیون
مرکز تخصصی تعمیرات گیربکس
طراحی و ساخت هدرز
بورس خرید و فروش لوازم تیونینگ
کار ایکس آر : مالک جدید کار ایکس وان