فولکس واگن Beetle Final Edition معرفی شد

به گزارش CarXR.ir: شرکت فولکس واگن مدل Beetle Final Edition را که به عنوان آخرین خودرو این سری بوده، رونمایی کرد. Beetle Final Edition دارای شش تریم مختلف است و هر یک دارای ویژگی های خاص خود هستند اما در بحث ظاهری هیچ تفاوتی ندارند.
بیتل یکی از اتومبیل های کوچک فولکس محسوب شده که سالیان درازی از تولید نسل اول آن می گذرد. به نوعی نخستین مدل این سری در اوایل دهه 1900 معرفی و عرضه شد. حال شرکت آلمانی به دنبال تغییر سیاست کاری خود می خواهد به عمر این محصول محبوب و کوچک پایان دهد.
شرکت فولکس واگن قصد داشته جانشین Beetle را در اوایل دهه 2020 به عنوان مدلی الکتریکی معرفی کند. این مدل پتانسیل بالایی در بحث یک مدل الکتریکی داشته و آلمانی ها نیز قصد دارند این سری را به عنوان اتومبیل الکتریکی ادامه دهند.
در کابین داخلی صفحه نمایش 6.3 اینچی لمسی با سیستم سرگرمی فولکس واگن، پیشرانه 2.0 لیتری توربو 174 اسب بخاری و قیمتی بین 23 تا 29 هزار دلاری از ویژگی های Beetle Final Edition است.
تاریخ: پنجشنبه 29 آذر 1397 - 11:30
بازدید: 1375
بخش: گزارش ماشین
برچسب ها: فولکس واگن، Beetle ، کوپه، CarXR، خودرو کوچک